Serta Limited Boxspringset Ligne met Splendid HR Medium Matras

€ 3.899,00*

Kleur
Maat
Productnummer: 965347264667ad-73eaa515f80009
Productinformatie "Serta Limited Boxspringset Ligne met Splendid HR Medium Matras"

De Serta Limited Boxspringset Ligne is stoer en straalt rust uit. Het bed heeft een mooie zachte afwerking en is een kameleon in elke slaapkamer maar verliest zijn stijl niet. Door de horizontale lijn geeft het een ultiem zen-gevoel en bent u verzekerd van een goeie nachtrust.

Perfecte ondersteuning

Deze vlakke boxspring bestaat uit meerdere lagen. Door deze verschillende lagen voelt de boxspring overal zacht aan maar geeft deze toch de nodige ondersteuning aan je lichaam.

De Serta Limited Boxspringset Ligne is voorzien van een enkel veersysteem en combineert duurzaamheid met de ondersteunende werking van de 5-zone veren. Door dit 5-zone verensysteem wordt een ergonomische lichaamsondersteuning verzekerd.

Topmatras Medium uit kwaliteitsvol HR koudschuim

De topmatras bestaat uit kwaliteitsvol HR koudschuim. Dit hoog elastisch schuim bevat miljoenen microscopisch kleine cellen en is hiermee nog meer ventilerend dan gewoon koudschuim. De Splendid HR Medium Matras voelt zacht aan maar biedt toch een stevig ligcomfort. De topmatras zit vast aan de matras door middel van een ritssysteem met antislipspiegel en schuift daarom niet.

Breedte: 160 cm
Hardheid: Medium
Hoogte Hoofdbord: 120 cm
Lengte: 200 CM
Levertermijn (Niet op stock): 10 - 12 weken
Materiaal: MDF Hout
Merk: Serta
Montage: Gratis
Product Type: Boxsprings
Type Poten: 12x Poten, Optie Luxe Sierpotenset
Type Topper: HR

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.