Boxspringset Serta Limited Vlak Classico - Splendid HR Matras

€ 3.199,00*

Breedte
Kleur
Lengte
Productnummer: 088f87545e8948-0dd913c0463df2
Productinformatie "Boxspringset Serta Limited Vlak Classico - Splendid HR Matras"

Ongeëvenaarde luxe en slaapcomfort in een klassiek ontwerp

Met de Boxspringset Serta Limited Vlak Classico, voorzien van een Splendid HR-koudschuim Matras betreed je een wereld van ongeëvenaarde luxe en slaapcomfort! Ervaar de tijdloze pracht van een klassiek ontwerp, doordrenkt met de meest verfijnde details en vakmanschap dat je verwachtingen overstijgt.

Opgebouwd uit meerdere lagen voor optimaal slaapcomfort

Deze vlakke boxspring bestaat uit meerdere lagen, waardoor een optimaal slaapcomfort wordt gegarandeerd. Dankzij de ventilerende werking van deze lagen wordt transpiratie geabsorbeerd en afgevoerd. Je slaapt dus altijd in een droge slaapomgeving. Dit komt niet alleen je nachtrust ten goede maar zorgt ook voor een hygiënische slaapomgeving.

Het MDF-houten frame van topkwaliteit vormt een solide basis, terwijl de geharde pocketveren zorgen voor een perfecte ondersteuning.

Serta® verlichtingsets Square
 
Serta Boxspring Set Classico Vlak Opgemaakt Det

Met Serta Splendid HR-koudschuim Matras

Deze boxspring is voorzien van een Serta Splendid HR-koudschuim Matras met een vulling van 500 pocketveren per m². Zeven comfortzones bieden een perfecte ondersteuning, zodat je altijd in een comfortabele en correcte houding slaapt.

De met zorg vervaardigde topper, uit HR-koudschuim, voegt een extra dimensie van slaapcomfort toe. Dit hoog elastisch schuim bevat miljoenen microscopisch kleine cellen die een goede verluchting en vochtafvoer waarborgen. Daarnaast houdt koudschuim weinig warmte vast, waardoor dit materiaal minder snel indeukt. De Serta Splendid HR-koudschuim Matras staat dan ook garant voor jarenlang slaapcomfort.

Persoonlijk slaapcomfort

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, geeft de Boxspringset Serta Limited Vlak Classico - Splendid HR Matras je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te omarmen en je slaapkamer te transformeren tot een luxueus toevluchtsoord.

 
Achterwand hoofdbord: Niet meebekleed
Garantie: 10 jaar op matraskern, 15 jaar
Hardheid: Medium & Hard
Hoofdbord stijl: Klassiek
Hoogte Hoofdbord: Standaard hoogte
Kleur Poten: Zwart
Kleurgroep: Grijs
Levertermijn (Niet op stock): 10 - 12 weken
Maat: 180 x 200 cm
Materiaal: MDF Hout, Metaal, Stof
Matrastype: Splendid Matras
Poot Hoogte: 12 cm
Stijl: Klassiek
Stopcontact: Geen
Type Bodem: Boxspring
Type Hoofdbord: Classico
Type Kern: Pocketveren
Type Poten: TWE 12 cm
Type Topper: HR
Voetbord inclusief: Zonder voetbord
Vulling: HR Schuim
Type Box: Vlak