Pionier in slaapcomfort

Sinds de lancering van de allereerste Perfect Sleeper® matras in 1931 is Serta een pionier geworden op het vlak van slaapcomfort. Vandaag zijn we met trots de nummer 1 matrasfabrikant in de Verenigde Staten en een toonaangevend merk over de hele wereld. We delen deze prestatie met onze toegewijde retailpartners en blijven ons inzetten om hen te helpen groeien met de meest innovatieve producten op de markt.

Elk Serta slaapsysteem wordt ontworpen vanuit één allesomvattende gedachte:Uitzonderlijke slaapkwaliteit

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijk slaapsysteem? Mag het voor jou best wat luxueuzer zijn? Ons uitgebreide gamma biedt voor elk wat wils. We begrijpen namelijk als geen ander dat slaapcomfort persoonlijk is en dus voor iedereen anders. Daarom bieden we een scala aan verschillende prijscategorieën en ontwerpen, zodat je altijd het slaapsysteem kunt vinden dat perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften.

“Een goede nachtrust”


Dit is niet alleen de sleutel tot een positieve ingesteldheid, maar ook de basis van een lang en gezond leven. En als je het aan onze toegewijde Serta-ontwerpers vraagt, is een ultieme slaapervaring meer dan haalbaar!

Onze innovatieve benadering van slaapcomfort komt tot uiting in al onze geavanceerde producten. Elk Serta-slaapsysteem is tot stand gekomen dankzij grondig onderzoek, beproefd door duizenden tests en feedback van klanten. Zo hebben we wetenschappelijk aangetoond dat een goede nachtrust zeker geen toeval is.

Bij Serta staan we niet alleen voor ongeëvenaard slaapcomfort, maar ook voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. Laat ons je dromen waarmaken!

Laag per laag op elkaar afgestemd

Als meesters in ons vak hebben we bij Serta traditioneel vakmanschap en kennis gecombineerd om de conventionele multi-layer matrassen in Amerikaanse stijl naar een nieuw niveau te tillen. Elk Serta-slaapsysteem is met liefde en zorg opgebouwd, waarbij elke laag zijn eigen specifieke functie heeft.

De onderste lagen bieden een stevige basis en de nodige ondersteuning, terwijl de bovenste lagen zorgen voor persoonlijk comfort. Door deze progressieve opbouw kun je makkelijk van slaaphouding veranderen en toch uiterst comfortabel slapen.

Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen

Met meer dan tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur, weten we als geen ander hoe we jouw nachtrust kunnen verbeteren.

Om topkwaliteit te waarborgen geloven we sterk in het gebruik van zorgvuldig geselecteerde en natuurlijke materialen. Dit doen we niet alleen voor het comfort van onze klanten, maar ook met aandacht voor mens en milieu.

Maar daar houdt ons werk niet op: met elk detail in gedachten zorgen we voor een ultieme slaapervaring die jouw lichaam en geest tot rust brengt.

Schaapjes tellen is wellicht het oudste slaapadvies op aarde. Echter zonder veel succes. De hoogste tijd dus om dit achterwege te laten.

Kies voor de technologie en het vakmanschap van Serta!

Als nummer één keuze in boxsprings en matrassen voor vele luxehotelketens over de hele wereld, biedt Serta ook in je eigen slaapkamer dat exclusieve hotelcomfort!

Het resultaat, een nachtrust zo goed dat er geen weg meer terug is.

15 Jaar Garantie

Op alle Serta boxsprings

Bezoek een Serta winkel

Vind jouw dichtstbijzijnde Serta verdeler

Registreer jouw Serta

Geniet van de verlengde Serta garantie

OFFICIAL SUPPLIER

Hilton
The Ritz-Carlton
Caesars Palace
Sheraton
Bellagio
Waldorf Astoria
Marriot