Boxspringset Serta Limited Vlak Classico - Splendid Visco Matras

€ 3.199,00*

Breedte
Kleur
Lengte
Productnummer: 0c068a3f4afcac-1e7d771c989e88
Productinformatie "Boxspringset Serta Limited Vlak Classico - Splendid Visco Matras"

Ongeëvenaarde luxe en slaapcomfort in een klassiek ontwerp

Met de Boxspringset Serta Limited Vlak Classico, voorzien van een Splendid Visco Matras betreed je een wereld van ongeëvenaarde luxe en slaapcomfort! Dit klassieke ontwerp overstijgt het louter functionele aspect en wordt een statement van luxe in je slaapkamer. Ervaar de tijdloze pracht van een klassiek ontwerp, doordrenkt met de meest verfijnde details en vakmanschap dat je verwachtingen overstijgt!

Opgebouwd uit meerdere lagen voor optimaal slaapcomfort

Deze vlakke boxspring bestaat uit meerdere lagen, waardoor een optimaal slaapcomfort wordt gegarandeerd. Dankzij de ventilerende werking van deze lagen wordt transpiratie geabsorbeerd en afgevoerd. Je slaapt dus altijd in een droge slaapomgeving. Dit komt niet alleen je nachtrust ten goede maar zorgt ook voor een hygiënische slaapomgeving.

Het MDF-houten frame van topkwaliteit vormt een solide basis, terwijl de geharde pocketveren zorgen voor een perfecte ondersteuning.

Serta® verlichtingsets Square
 
Serta Boxspring Set Classico Vlak Opgemaakt in kamer

Met Serta Splendid Visco Matras

Deze boxspring is voorzien van een Serta Splendid Visco Matras met een vulling van 500 pocketveren per m². Zeven comfortzones bieden een perfecte ondersteuning, zodat je altijd in een comfortabele en correcte houding slaapt.

De met zorg vervaardigde topper, uit Visco traagschuim, voegt een extra dimensie van slaapcomfort toe. Onder invloed van je lichaamswarmte en je lichaamsgewicht past dit materiaal zich perfect aan je lichaamscontouren aan. Hierdoor wordt je lichaam op de juiste plekken ondersteund zodat je tijdens het slapen een zacht en bijna gewichtloos gevoel ervaart.

Persoonlijk slaapcomfort

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, geeft de Boxspringset Serta Limited Vlak Classico - Splendid Visco Matras je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te omarmen en je slaapkamer te transformeren tot een luxueus toevluchtsoord.

Achterwand hoofdbord: Niet meebekleed
Garantie: 10 jaar op matraskern, 15 jaar
Hardheid: Medium & Hard
Hoofdbord stijl: Klassiek
Kleurgroep: Grijs
Levertermijn (Niet op stock): 10 - 12 weken
Maat: 160 x 200 cm
Materiaal: MDF Hout, Metaal, Stof
Matrastype: Splendid Matras
Poot Hoogte: 12 cm
Stijl: Klassiek
Stopcontact: Geen
Type Bodem: Boxspring
Type Hoofdbord: Classico
Type Topper: Visco
Voetbord inclusief: Zonder voetbord
Vulling: Visco Traagschuim
Type Box: Vlak