Boxspringset Serta Limited Vlak Ligne - Splendid HR Matras

€ 3.499,00*

Breedte
Kleur
Lengte
Productnummer: a863f1c8ec28da-8ee3a0f4286831
Productinformatie "Boxspringset Serta Limited Vlak Ligne - Splendid HR Matras"

Ongeëvenaarde luxe en slaapcomfort in een modern ontwerp

Met de Boxspringset Serta Limited Vlak Ligne, voorzien van een Splendid HR- koudschuim Matras betreed je een wereld van ongeëvenaarde luxe en slaapcomfort! Dit moderne ontwerp heeft een robuuste uitstraling die toch een serene kalmte uitstraalt. Met zijn horizontale lijnen creëert deze boxspringset een ultiem zen-gevoel, waardoor je verzekerd bent van een diepe en vredige nachtrust. Ervaar de pracht van een modern ontwerp, doordrenkt met de meest verfijnde details en vakmanschap dat je verwachtingen overstijgt.

Opgebouwd uit meerdere lagen voor optimaal slaapcomfort

Deze vlakke boxspring bestaat uit meerdere lagen, waardoor een optimaal slaapcomfort wordt gegarandeerd. Dankzij de ventilerende werking van deze lagen wordt transpiratie geabsorbeerd en afgevoerd. Je slaapt dus altijd in een droge slaapomgeving. Dit komt niet alleen je nachtrust ten goede maar zorgt ook voor een hygiënische slaapomgeving.

Het MDF-houten frame van topkwaliteit vormt een solide basis, terwijl de geharde pocketveren zorgen voor een perfecte ondersteuning.

boxspringset_serta_limited_vlak_ligne_-_splendid_visco_matras
 
Boxspring Set Serta Ligne Opgemaakt Vlak

Met Serta Splendid HR-koudschuim Matras

Deze boxspring is voorzien van een Serta Splendid HR-koudschuim Matras met een vulling van 500 pocketveren per m². Zeven comfortzones bieden een perfecte ondersteuning, zodat je altijd in een comfortabele en correcte houding slaapt.

De met zorg vervaardigde topper, uit HR-koudschuim, voegt een extra dimensie van slaapcomfort toe. Dit hoog elastisch schuim bevat miljoenen microscopisch kleine cellen die een goede verluchting en vochtafvoer waarborgen. Daarnaast houdt koudschuim weinig warmte vast, waardoor dit materiaal minder snel indeukt. De Serta Splendid HR-koudschuim Matras staat dan ook garant voor jarenlang slaapcomfort.

Persoonlijk slaapcomfort

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, geeft de Boxspringset Serta Limited Vlak Ligne - Splendid HR Matras je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te omarmen en je slaapkamer te transformeren tot een luxueus toevluchtsoord.

Achterwand hoofdbord: Niet meebekleed
Garantie: 10 jaar op matraskern, 15 jaar
Hardheid: Medium & Hard
Hoofdbord stijl: Modern
Kleurgroep: Bruin
Levertermijn (Niet op stock): 10 - 12 weken
Maat: 180 x 200 cm
Materiaal: MDF Hout
Matrastype: Splendid Matras
Poot Hoogte: 12 cm
Stijl: Modern
Stopcontact: Geen
Type Bodem: Boxspring
Type Hoofdbord: Ligne
Type Topper: HR
Voetbord inclusief: Zonder voetbord
Vulling: HR Schuim
Type Box: Vlak