Boxspringset Serta Limited Vlak Magnifique - Royalty HR Matras

€ 3.699,00*

Breedte
Kleur
Lengte
Productnummer: efe247f7a2f696-f3a09bc0f07fcc
Productinformatie "Boxspringset Serta Limited Vlak Magnifique - Royalty HR Matras"

Ongeëvenaarde luxe en slaapcomfort in een magnifiek ontwerp

Met de Boxspringset Serta Limited Vlak Magnifique, voorzien van een Royalty HR-koudschuim Matras betreed je een wereld van ongeëvenaarde luxe en slaapcomfort! Dit meesterlijke ontwerp brengt chic en elegantie samen. Het brede hoofdbord en de diagonale belijning van deze boxspring zorgen voor een magnifieke uitstraling die je slaapkamer ongetwijfeld naar een hoger niveau tilt. Ervaar de pracht van dit magnifieke ontwerp, doordrenkt met de meest verfijnde details en vakmanschap dat je verwachtingen overstijgt.

Opgebouwd uit meerdere lagen voor optimaal slaapcomfort

Deze vlakke boxspring bestaat uit meerdere lagen, waardoor een optimaal slaapcomfort wordt gegarandeerd. Dankzij de ventilerende werking van deze lagen wordt transpiratie geabsorbeerd en afgevoerd. Je slaapt dus altijd in een droge slaapomgeving. Dit komt niet alleen je nachtrust ten goede maar zorgt ook voor een hygiënische slaapomgeving.

Het MDF-houten frame van topkwaliteit vormt een solide basis, terwijl de geharde pocketveren zorgen voor een perfecte ondersteuning.

Serta Boxspring Set Magnifique Vlak grijs opgemaakt
 
Serta Boxspring Set Magnifique Vlak

Met Serta Royalty HR-koudschuim Matras

Deze boxspring is voorzien van een Serta Royalty HR-koudschuim Matras die je lichaam de nodige ergonomische ondersteuning geeft tijdens het slapen. Bijzonder aan deze matras zijn de 2 lagen veren die gescheiden worden door hyperfoam en vilt. De bovenste laag bestaat uit 260 pocketveren per m² en de onderste laag bestaat uit 220 Bonell veren per m².

De met zorg vervaardigde topper, uit HR-koudschuim, voegt een extra dimensie van slaapcomfort toe. Dit hoog elastisch schuim bevat miljoenen microscopisch kleine cellen die een goede verluchting en vochtafvoer waarborgen. Daarnaast houdt koudschuim weinig warmte vast, waardoor dit materiaal minder snel indeukt. De Serta Royalty HR-koudschuim Matras staat dan ook garant voor jarenlang slaapcomfort.

Persoonlijk slaapcomfort

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, geeft de Boxspringset Serta Limited Vlak Magnifique - Royalty HR Matras je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te omarmen en je slaapkamer te transformeren tot een luxueus toevluchtsoord.

Achterwand hoofdbord: Niet meebekleed
Garantie: 10 jaar op matraskern, 15 jaar
Hardheid: Medium & Hard
Hoogte: 140 cm
Hoogte Hoofdbord: 120 cm
Kleurgroep: Grijs
Levertermijn (Niet op stock): 10 - 12 weken
Maat: 160 x 200 cm
Materiaal: MDF Hout
Matrastype: Royalty Matras
Montage: Gratis
Poot Hoogte: 12 cm
Stijl: Romantisch
Stopcontact: Geen
Type Bodem: Boxspring
Type Box: Vlak
Type Hoofdbord: Magnifique
Type Poten: 12x Poten, Optie Luxe Sierpotenset
Type Topper: HR
Voetbord inclusief: Zonder voetbord