Matras Serta Azure Bay

€ 1.899,00*

Breedte
Lengte
Productnummer: 32e8cc95f395a0-7bccc6032e88a2
Productinformatie "Matras Serta Azure Bay"

De Serta Azure Bay matras combineert verschillende materialen voor ultiem comfort.

  • Traagschuim vermindert drukpunten en het 5-zone Pocketveringsysteem biedt gerichte ondersteuning.
  • Extra Cool Fabric houdt je slaapomgeving koel en vermindert zweten.
  • Nieuw-Zeeland wol reguleert vocht en verbetert luchtcirculatie.

matras_serta_azure_bay
 

Het 5 zone Pocketveringsysteem

Het exclusieve 5-zone pocketveringsysteem, met zorg ontworpen om aan de unieke behoeften van je lichaam te voldoen, vormt de kern van Matras Serta Azure Bay. Deze ingenieuze technologie belooft niet alleen een goede nachtrust, maar gaat verder dan dat door passende ondersteuning te bieden aan verschillende delen van je lichaam. De doordachte indeling van zones maakt deze matras bij uitstek geschikt voor koppels met verschillende gewichten, lengtes en slaaphoudingen. Deze matras past zich als vanzelf aan, waardoor beide partners kunnen genieten van een ongestoorde nachtrust. 

Latex en Memory Foam

Het veerkrachtige karakter van latex vormt de basis van deze matras. Latex staat bekend om zijn natuurlijke elasticiteit en duurzaamheid. Het materiaal reageert dynamisch op bewegingen, waardoor het zich aanpast aan de contouren van je lichaam en een veerkrachtige ondersteuning biedt. Aangevuld met Memory Foam reageert de Matras Serta Azure Bay op zowel je lichaamsgewicht als op je lichaamstemperatuur. In feite past het zich aan de warmte van je lichaam aan, waardoor het zachter wordt en zich naar je lichaamscontouren vormt. Het resultaat is een op maat gemaakte ondersteuning die zich aanpast aan je unieke slaapbehoeften. Deze samensmelting van latex en memory foam creëert een symbiose van ongeëvenaard comfort en ondersteuning.

Extra Cool Fabric en Nieuw-Zeeland wol

Voor een ideale nachtrust moet je lichaamstemperatuur één graad lager zijn dan normaal. Dankzij de Serta Sleep True Cool stof zorgt de Matras Serta Azure Bay voor dat aangename koele gevoel. Deze koelte zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt, de kwaliteit van je slaap verbetert en het voorkomt dat je overmatig gaat zweten tijdens je slaap. De Nieuw-Zeeland wol, een van de hoogste standaarden voor wol ter wereld, zorgt voor temperatuurbalans door de luchtcirculatie in de matras te verhogen. Het voelt zowel in de zomer als in de winter comfortabel aan.

 
Afritsbare Hoes: Neen
Drukverlagend: Ja
Enkelvoudig of 4 Seizoen: 4 Seizoenen
Garantie: 2 jaar
Hardheid: Medium
Hoogte: 25 cm
Kleur: Standaard
Levertermijn (Niet op stock): 10 - 12 weken
Maat: 150 x 200 cm
Materiaal: Extra Cool Fabric, Nieuw-Zeelandse Wol
Matrastype: Pocketvering
Omkeerbaar: Neen
Type Bodem: Lattenbodem
Type Kern: Pocketveren
Type Split: Geen
Type Stitching: Standaard
Veren/m²: 5 zones
Vulling: Latex, Memory Foam, Traagschuim