Matras Serta Beverly Hills

€ 1.489,00*

Breedte
Lengte
Productnummer: 138c11bd5a70e4-2447579cd3edba
Productinformatie "Matras Serta Beverly Hills"

Deze matras kreeg niet voor niets de naam van de stad van ‘the rich and the famous’. De Matras Serta Beverly Hills biedt je een slaapcomfort dat je alleen in de meest luxueuze hotels ervaart.

Zeer stevige matras met vulling van 260 pocketveren per m²

De Matras Serta Beverly Hills is een pocketverenmatras. Dit type matras bestaat uit individuele veren die elk in een afzonderlijk zakje (pocket) verpakt zitten. Deze veren zijn los van elkaar en kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen, wat resulteert in een veerkrachtig en comfortabel slaapoppervlak. De individuele veren passen zich namelijk aan de vorm van je lichaam aan en bieden gerichte ondersteuning waar nodig. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, zodat een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit zorgt meteen ook voor een hygiënisch en gezond slaapcomfort. Bacteriën, schimmels en micro-organismen krijgen in een droge omgeving namelijk de kans niet om zich op te stapelen.

Sleepy Beverly Hills Matras
 
Sleepy Beverly Hills Matras

Topper uit Hyperfoam en HR-schuim gecombineerd

De topper van de Matras Serta Beverly Hills is samengesteld uit een perfecte combinatie van Hyperfoam en HR-schuim. Hyperfoam, een variant van koudschuim, heeft een verfijnde open celstructuur, waardoor het een zeer luchtig karakter heeft. Deze open celstructuur bevordert een optimale luchtcirculatie, waardoor warmte effectief wordt afgevoerd en een verkoelend effect ontstaat. Koudschuim staat bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht. De veerkracht zorgt niet alleen voor een comfortabele nachtrust, maar garandeert ook dat de topper garant staat voor jarenlang slaapcomfort.

5 Comfortzones

De Matras Serta Beverly Hills heeft 5 comfortzones, wat betekent dat deze gericht is op ondersteuning van de drie belangrijkste zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Onderaan ondersteunt deze matras je boven- en onderbenen. Hoe beter je lichaam ondersteund wordt, hoe comfortabeler je slaapt.

 
Afritsbare Hoes: Neen
Drukverlagend: Neen
Enkelvoudig of 4 Seizoen: 4 Seizoenen
Garantie: 10 jaar
Geschikt voor verstelbare bodems: Neen
Hardheid: Hard
Hoogte: 26 cm
Kleur: Standaard
Levertermijn (Niet op stock): 10 - 12 weken
Maat: 80 x 200 cm
Materiaal: Hyper Foam
Matrastype: Brandvertragende matras
Maximum Gewicht: 130 kg
Omkeerbaar: Hoofd- en voeteinde
Type Bodem: Boxspring, Lattenbodem
Type Split: Geen
Type Stitching: Standaard
Type Topper: Hyper Foam
Veren/m²: 260