Matras Serta Elite Plus

€ 1.049,00*

Breedte
Lengte
Productnummer: 559d4a20b134d1-2f37422768fc6f
Productinformatie "Matras Serta Elite Plus"

Stevige matras met vulling van 260 pocketveren per m²

De Matras Serta Elite Plus is een pocketverenmatras. Dit type matras bestaat uit individuele veren die elk in een afzonderlijk zakje (pocket) verpakt zitten. Deze veren zijn los van elkaar en kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen, wat resulteert in een veerkrachtig en comfortabel slaapoppervlak. De individuele veren passen zich namelijk aan de vorm van je lichaam aan en bieden gerichte ondersteuning waar nodig. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, zodat een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit zorgt meteen ook voor een hygiënisch en gezond slaapcomfort. Bacteriën, schimmels en micro-organismen krijgen in een droge omgeving namelijk de kans niet om zich op te stapelen.

media_files/Serta-matras-elite-plus-1-800x514.jpg
 

Topper uit Hyperfoam

De topper van de Matras Serta Elite Plus bestaat uit Hyperfoam, een variant van koudschuim met een verfijnde open celstructuur, waardoor het een zeer luchtig karakter heeft. Deze open celstructuur bevordert een optimale luchtcirculatie, waardoor warmte efficiënt wordt afgevoerd en een verkoelend effect ontstaat. Koudschuim staat ook bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht. De veerkracht zorgt niet alleen voor een comfortabele nachtrust, maar garandeert ook dat de topper garant staat voor jarenlang slaapcomfort.

5 Comfortzones

De Matras Serta Elite Plus heeft 5 comfortzones, wat betekent dat deze gericht is op ondersteuning van de drie belangrijkste zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Onderaan ondersteunt deze matras je boven- en onderbenen. Hoe beter je lichaam ondersteund wordt, hoe comfortabeler je slaapt.

Enkelvoudig of 4 Seizoen: 4 Seizoenen
Garantie: 7 jaar
Hardheid: Medium
Hoogte: 21 cm
Kleur: Standaard
Levertermijn (Niet op stock): 10 - 12 weken
Maat: 180 x 210 cm
Materiaal: Hyper Foam
Maximum Gewicht: 115 kg
Omkeerbaar: Ja
Type Bodem: Lattenbodem
Type Split: Geen
Type Stitching: Standaard
Veren/m²: 260