Matras Serta Royalty - Gel

€ 3.499,00*

Breedte
Hardheid
Kleur
Lengte
Type Stitching
Productnummer: fcc5d5223b9209-f367f3a033fd00
Productinformatie "Matras Serta Royalty - Gel"

Royalty matras voor een koninklijke nachtrust

Met een Serta Royalty matras ben je verzekerd van een zalige nachtrust! Deze koninklijke matrassen zijn opgebouwd uit maar liefst 12 lagen. Verschillende lagen veren, schuim en vilt zorgen voor een aangenaam geheel.

Alle matrassen uit de Royalty-reeks hebben een dubbele verenkern: een ondervering van Bonell-veren en een bovenvering van pocketveren. De combinatie van beide verensystemen garandeert een evenwichtige ondersteuning van je lichaam en een maximale ventilatie. Alle Serta Royalty matrassen hebben een luxueuze afwerking van Belgische damast. In combinatie met een afritsbare toplaag uit visco-elastisch schuim biedt deze topmatras je een zalig slaapcomfort.

Matras seta Royalty hr groot R
 
Matras seta Royalty hr groot detail

Toplaag uit Visco Gel

Visco, ook bekend als traagschuim of NASA-schuim, staat garant voor perfecte ondersteuning door zijn compacte celstructuur, die zich aanpast aan lichaamstemperatuur, vormen en gewicht. Dit biedt ideale ondersteuning aan zwaardere delen van het lichaam, zoals heupen en schouders, terwijl het drukverlagend werkt, wat gunstig is voor mensen met spier- of gewrichtsklachten.

De toplaag van Visco Gel biedt niet alleen ongeëvenaard ligcomfort maar zorgt ook voor verfrissende koelte tijdens warme nachten. De gelpartikels activeren temperatuurregulatie, zodat overtollige warmte wordt afgevoerd wat zorgt voor aangename frisheid en een comfortabel slaapklimaat. Met de Matras Serta Royalty – Gel en je geniet van perfect gebalanceerd slaapcomfort met verfrissende koelte, optimale ondersteuning en vochtregulatie.

Afritsbare Hoes: Neen
Drukverlagend: Neen
Enkelvoudig of 4 Seizoen: 4 Seizoenen
Garantie: 10 jaar op matraskern
Geschikt voor verstelbare bodems: Neen
Hoogte: 42 cm
Levertermijn (Niet op stock): 10 - 12 weken
Maat: 180 x 200 cm
Materiaal: Gel
Matras Meebekleed: Niet meebekleed
Matrastype: Pocketvering
Maximum Gewicht: 120 kg
Omkeerbaar: Neen
Type Bodem: Boxspring, Lattenbodem
Type Kern: Pocketveren
Type Slaper: Buikslaper, Rugslaper, Zijslaper
Type Split: Geen
Veren/m²: 260