Matras Serta Royalty - Visco

€ 2.999,00*

Breedte
Hardheid
Kleur
Lengte
Productnummer: c79028ef686d8c-25c3fcc8af1f3c
Productinformatie "Matras Serta Royalty - Visco"

Royalty matras voor een koninklijke nachtrust

Met een Serta Royalty matras ben je verzekerd van een zalige nachtrust! Deze koninklijke matrassen zijn opgebouwd uit maar liefst 12 lagen. Verschillende lagen veren, schuim en vilt zorgen voor een aangenaam geheel.

Alle matrassen uit de Royalty-reeks hebben een dubbele verenkern: een ondervering van Bonell-veren en een bovenvering van pocketveren. De combinatie van beide verensystemen garandeert een evenwichtige ondersteuning van je lichaam en een maximale ventilatie. Alle Serta Royalty matrassen hebben een luxueuze afwerking van Belgische damast. In combinatie met een afritsbare toplaag uit visco-elastisch schuim biedt deze topmatras je een zalig slaapcomfort.

Matras seta Royalty hr groot detail
 
Matras seta Royalty hr groot R

Toplaag uit Visco-elastisch schuim

Visco-elastisch schuim wordt ook wel traagschuim of NASA-schuim genoemd. Een matras met een toplaag van Visco biedt je een bijzonder aangenaam ligcomfort en hier zijn verschillende redenen voor.

Perfecte ondersteuning

Visco heeft een compacte celstructuur waardoor dit materiaal zich aan je lichaam aanpast en een perfecte ondersteuning geeft. Dit doet Visco op basis van je lichaamstemperatuur, je lichaamsvormen en je gewicht. Een matras met een toplaag uit Visco biedt de zwaardere delen van je lichaam, zoals je heupen en je schouders, perfecte ondersteuning. Daarnaast werkt traagschuim drukverlagend, waardoor ook mensen met spier- of gewrichtsklachten kunnen genieten van een zalig ontspannende nachtrust.

Vochtregulerend

Traagschuim heeft ook vocht regulerende eigenschappen. De Matras Serta Royalty - Visco absorbeert vocht en geeft het weer af aan de omgeving. Een droge slaapomgeving is niet alleen hygiënischer maar zorgt ook voor een betere nachtrust. Met de Matras Serta Royalty – Visco je geniet van perfect gebalanceerd slaapcomfort met optimale ondersteuning en vochtregulatie.

Afritsbare Hoes: Neen
Drukverlagend: Neen
Enkelvoudig of 4 Seizoen: 4 Seizoenen
Garantie: 10 jaar op matraskern
Geschikt voor verstelbare bodems: Neen
Hoogte: 42 cm
Levertermijn (Niet op stock): 10 - 12 weken
Maat: 160 x 200 cm
Materiaal: Visco
Matras Meebekleed: Niet meebekleed
Matrastype: Pocketvering
Maximum Gewicht: 120 kg
Omkeerbaar: Neen
Type Bodem: Boxspring, Lattenbodem
Type Kern: Pocketveren
Type Slaper: Buikslaper, Rugslaper, Zijslaper
Type Split: Geen
Type Stitching: Diamant met zipper
Veren/m²: 260