Pionier in slaapcomfort

Sinds de lancering van de allereerste Perfect Sleeper®-matras in 1931 is Serta een pionier geworden op het vlak van slaapcomfort.

Vandaag zijn we met trots de nummer 1 matrasfabrikant in de Verenigde Staten en een toonaangevend merk over de hele wereld. We delen deze prestatie met onze toegewijde retailpartners en blijven ons inzetten om hen te helpen groeien met de meest innovatieve producten.

Elk Serta slaapsysteem is ontworpen vanuit één gedachte:

Uitzonderlijke slaapkwaliteit

Ons gamma omvat slaapsystemen binnen verschillende prijsniveau’s zodat elkeen het comfort vindt die ze verdient.

“Een goede nachtrust”

is essentieel voor een lang en gezond leven. En als je het de Serta-ontwerpers vraagt, is dit in essentie iets waarvoor gezorgd kan worden …

Deze innovatieve benadering is te zien in alle geavanceerde Serta-producten. Dankzij doorgedreven onderzoek, bewezen door duizenden testen, is een goede nachtrust niet langer een toeval.

Laag per laag op elkaar afgestemd

Ondersteunt door traditioneel vakmanschap en know-how wist Serta de vorm van conventionele multi-layer matrassen in Amerikaanse stijl opnieuw te interpreteren. Elke Serta slaapsysteem is vakkundig opgebouwd en daarbij heeft elke laag zijn specifieke functie: De onderste laag zorgt voor een passende ondersteuning terwijl de bovenste lagen het sublieme comfort geven. Deze progressieve opbouw zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan veranderen van slaaphouding en toch uiterst comfortabel slaapt.

Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen

We hebben ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaap systemen met een lange levensduur. Het gebruik van voornamelijk natuurlijke materialen staat garant voor kwaliteit en comfort, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling.

Schaapjes tellen is wellicht het oudste slaapadvies op aarde. Echter zonder veel succes. Tijd om dit achterwege te laten. Kies voor de technologie en het vakmanschap van Serta! Als nummer één keuze in boxsprings en matrassen voor vele luxehotelketens over de hele wereld, biedt Serta ook exclusief hotelcomfort in uw thuisomgeving.

Het resultaat, een nachtrust zo goed dat er geen weg meer terug is.

15 Jaar Garantie

Op alle Serta boxsprings

Bezoek een Serta winkel

Vind jouw dichtstbijzijnde Serta verdeler

Registreer jouw Serta

Geniet van de verlengde Serta garantie